my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » MS Combat Flight Simulator 2   » Anyone need a Spitfire or Two? With working Bomb's etc..

   
Author Topic: Anyone need a Spitfire or Two? With working Bomb's etc..
JETninja
Member
Member # 1400

posted 12-27-2000 11:05 PM     Profile for JETninja   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
He He.....

Good Buddy Fred Titmus aka Martin Wright has released a couple for CFS2. He didn't even tell anyone! LOL! He is a humble one!
http://fly.to/mwgfx go to the CFS2 link.....

2 versions....have fun! And let him know in his forum at the site that you appreciate 'em!

S!

------------------
www.cfsipgames.com

Der Gabelschwanz Teufel!

The Fork-Tailed Devil!

JET


Posts: 174 | From: SoCal, USA | Registered: Dec 1999  |  IP: Logged
Vancouver
Member
Member # 6550

posted 12-28-2000 12:32 AM     Profile for Vancouver     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
JETninja's link seems to be broken, so here's an alternative:
http://www.mnwright.freeserve.co.uk/



Posts: 147 | From: Vancouver, BC, Canada | Registered: Sep 2000  |  IP: Logged
JETninja
Member
Member # 1400

posted 12-28-2000 04:13 PM     Profile for JETninja   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Worked fine for me.....just tried it again....

S!

------------------
www.cfsipgames.com

Der Gabelschwanz Teufel!

The Fork-Tailed Devil!

JET


Posts: 174 | From: SoCal, USA | Registered: Dec 1999  |  IP: Logged
MagenDavid
Member
Member # 3784

posted 12-28-2000 09:46 PM     Profile for MagenDavid   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
the one i am using so far that someone sent me (Supermarine Spitfire) looks better IMHO. It has a better 2d and 3d cockpit - juz no bombs. Can i cut n paste the loadouts?

Posts: 413 | From: | Registered: Mar 2000  |  IP: Logged
FredTitmus
Member
Member # 7649

posted 12-29-2000 04:46 AM     Profile for FredTitmus   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
You can try.....
If your Plane isn`t a "True" CFS1 MDL then they won`t work. If it is one of Alain L`Homme`s more recent offerings then they might as he creates them using a CFS1 "core" instead of the usual AF99/FSDS method.

Posts: 8 | From: | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
MagenDavid
Member
Member # 3784

posted 12-29-2000 08:48 PM     Profile for MagenDavid   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Hi,

OPTION 1:
If I use Martin's entire dp file for my current Supermarine, everything works fine (bombs/rockets) except for the mysterious single rocket (see arrows) on each wing. It looks like the old rocket from the Sea Hurricane. How can I get rid of it?

OPTION 2:
If I use my current Supermarine panels for Martin's Spitfires, I get these oddities in the 3d view (see arrows). 2D is fine. Anyone know a remedy?

Thanks in advance..


Posts: 413 | From: | Registered: Mar 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved