my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » MS Combat Flight Simulator 2   » For your GeForce2 guys

   
Author Topic: For your GeForce2 guys
Seawolf
Member
Member # 1787

posted 10-30-2000 11:43 PM     Profile for Seawolf   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
What advantage does Fast Writes have or do for performance???
I am unable to run fast writes on my ASUS A7V board due to D3D games locking up after about 30 seconds. I am getting good performance now without it, but just curious how much more it would provide if I could use it.
Oh and if anyone else has had this same problem with the ASUS board and gotten it to work, please let me know.

Posts: 1322 | From: Clearwater, Fl. USA | Registered: Jan 2000  |  IP: Logged
david wong
Member
Member # 7426

posted 10-30-2000 11:54 PM     Profile for david wong   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
quote:
Originally posted by Seawolf:
What advantage does Fast Writes have or do for performance???
I am unable to run fast writes on my ASUS A7V board due to D3D games locking up after about 30 seconds. I am getting good performance now without it, but just curious how much more it would provide if I could use it.
Oh and if anyone else has had this same problem with the ASUS board and gotten it to work, please let me know.

At first when I have this board I didnt download VIA drivers provided by the manufactuer.In that case you are running
only AGP 1x and no fast write.After when I
downloaded the VIA driver with turbo it was entirely a diferrent story.Use the powerstrip
program to check your sytem.


Posts: 28 | From: singapore | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
Flanker35M
Member
Member # 7450

posted 10-31-2000 03:05 AM     Profile for Flanker35M   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
S!

I had nothing but trouble with Asus A7V when I owned one.Maybe it's better now after few BIOS updates.After getting Abit KT7-RAID there has been no problems.Only my soundcard fights with CFS2(TerraTec).I checked FPS while playing and got an average of 35-100FPS with 1024x768x32 with almost full detail.

Flanker


Posts: 114 | From: | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved