my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » MS Combat Flight Simulator 2   » Flickering

   
Author Topic: Flickering
bathawk
Member
Member # 7393

posted 10-20-2000 06:27 PM     Profile for bathawk   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
When I am flying in the virtual cockpit mode, and I turn on the lights, the lights flicker on and off a lot. Sometimes it doesn't do it, but usually it does. Is this normal? I have a Voodoo 3 2000 Card.
Posts: 20 | From: Orem, Utah USA | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
Bando
Member
Member # 7248

posted 10-20-2000 09:01 PM     Profile for Bando   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Do you have vertical sync off? I tried it like that but had some horrible texture distortion and flickering (the wakes of ships were really bad)


Posts: 43 | From: brant, on, can | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
ArgonV
Member
Member # 5888

posted 10-20-2000 09:17 PM     Profile for ArgonV   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I too have the wake flickering problem. I have a V3 3000 AGP. Where do I turn on/off the v-sync? I dont have the latest drivers as they dont work with SDOE I believe. Any suggestions?
Posts: 359 | From: League City, Texas, USA | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged
Bando
Member
Member # 7248

posted 10-20-2000 11:00 PM     Profile for Bando   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
hmm, not sure, if its not in your display properties my guess would be you need to d/l a voodoo tweaker (or edit the registry)
sorry not too familiar with voodoos (well cept my old faithful voodoo 1

Posts: 43 | From: brant, on, can | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
schnelk
Member
Member # 6412

posted 10-21-2000 03:11 PM     Profile for schnelk   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I also get this "flickering" w/ a ATI Rage Fury Maxx card. It's weird, sometimes in certain missons there is flicker, other times, lights work ok. Does this depend in which plane you fly, or does this happen all the time??

Posts: 15 | From: El Norte | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged
dvargas24
Member
Member # 4045

posted 10-21-2000 03:28 PM     Profile for dvargas24   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
i've seen the same with my GF2 MX...doesnt do it all the time though. very strange.
Posts: 230 | From: Aurora, IL, USA | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged
Bigshot
Member
Member # 4

posted 10-21-2000 03:51 PM     Profile for Bigshot   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
If I'm running with high detail virtual cockpit the lights don't flicker. If I go to low detail virtual cockpit to get rid of propeller, then the lights flicker.

------------------
The only thing FREE in this world is "LONG DISTANCE TELEPHONE CALLS" at dialpad.com HEHEHEHE


Posts: 1291 | From: Suttons Bay, MI, USA | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
Bando
Member
Member # 7248

posted 10-21-2000 04:10 PM     Profile for Bando   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
now that i think about it, i also had flickering lights in everquest with my old ati rage 128, but it only happened with my bus at 112 mHz ( overclocked p3500 to 560)
Posts: 43 | From: brant, on, can | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved