my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » MS Combat Flight Simulator 2   » Flying The AI Planes?

   
Author Topic: Flying The AI Planes?
ArgonV
Member
Member # 5888

posted 10-14-2000 12:41 AM     Profile for ArgonV   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Ok, how? I know there is a file to edit, but I dont know how...
Posts: 359 | From: League City, Texas, USA | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged
ArgonV
Member
Member # 5888

posted 10-14-2000 07:52 AM     Profile for ArgonV   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Would someone PLEASE tell me...
Posts: 359 | From: League City, Texas, USA | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged
Viggen
Member
Member # 361

posted 10-14-2000 12:41 PM     Profile for Viggen   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
There's a couple other posts dealing with this - seems that changing something in the .air file works; though one chap had no panel show up even though his plane flew fine.

Just do a quick search up and down the msg board, the posts are there.

(I don't have the game yet, but plan to make the torp and dive/lvl bombers work asap)

[This message has been edited by Viggen (edited 10-14-2000).]

[This message has been edited by Viggen (edited 10-14-2000).]


Posts: 10 | From: Toronto, ON, Canada | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved