my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » LB2 Question

   
Author Topic: LB2 Question
Zorba
Member
Member # 4161

posted 11-19-2000 07:40 PM     Profile for Zorba   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I recently reinstalled LB2 and couldn't get the hat switch to work on my newly purchased MS PPro joystick, is there a fix that anyone knows about? Thanks
Posts: 85 | From: FL | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged
echo45
Member
Member # 4306

posted 11-19-2000 08:28 PM     Profile for echo45   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
go to www.longbow.co.uk/lb2/


Posts: 18 | From: Cumberland,Ky | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged
Katana
Member
Member # 6706

posted 11-20-2000 09:40 AM     Profile for Katana   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
You need to use your MS PP software to create a new profile for LB2. You may need to download the most recent version of the profiler software from MS. Once you do this your hat switch will work just fine!
Posts: 7 | From: Halifax, Nova Scotia, Canada | Registered: Sep 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved