my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » GeForce problems with EECH?

   
Author Topic: GeForce problems with EECH?
TKEcowboy
Member
Member # 3425

posted 06-22-2000 07:52 PM     Profile for TKEcowboy   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Are there any noted problems with running EECH on a GeForce card? I got my copy of EECH today and when the mission starts and I go to the cockpit, all I see are crazy colors going everywhere. Is there a patch out yet?

Glenn


Posts: 15 | From: Nashville, TN | Registered: Feb 2000  |  IP: Logged
RubenJames
Member
Member # 2645

posted 06-23-2000 12:29 AM     Profile for RubenJames   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
quote:
Originally posted by TKEcowboy:
....all I see are crazy colors going everywhere. Is there a patch out yet?
Glenn

Glenn,

Can you be more specific on what exactly are the 'crazy colors' ?

Ruben


Posts: 1093 | From: Hong Kong | Registered: Jan 2000  |  IP: Logged
Ojokoltsa
Member
Member # 3286

posted 06-23-2000 01:10 AM     Profile for Ojokoltsa   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Hey TKEcowboy, there is a problem with GeForce cards. But at least its just that the T&L doesn't work in EECH. Try the 'ntnl' command ( like described in the manual) and look if it helps.
Good luck!
...
oh, and by the way, as far as I know there is no patch out to fix this problem.

Posts: 211 | From: | Registered: Feb 2000  |  IP: Logged
Gonzalo Nieva
Member
Member # 4601

posted 06-23-2000 12:29 PM     Profile for Gonzalo Nieva   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I have played the demo. I din´t find any problem, but I am not sure if T&L was enabled.
Posts: 917 | From: Huatusco, Ver. México. | Registered: May 2000  |  IP: Logged
Blaze
Member
Member # 198

posted 06-24-2000 05:06 AM     Profile for Blaze   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
But at least its just that the T&L doesn't work in EECH.

T&L does work in the game, it's the Nvidia drivers that don't work.

I din´t find any problem, but I am not sure if T&L was enabled.

T&L is always enabled, unless you explicitely turn it off with the /notnl commandline option.


Posts: 1556 | From: | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

© COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
© 2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved