my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » C/H dedicated Campaign-Server up -- again.

   
Author Topic: C/H dedicated Campaign-Server up -- again.
RanRodee
Member
Member # 350

posted 04-30-2000 03:22 PM     Profile for RanRodee   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Hello all.
Wanted to pass along that I am done moving and the server is back up again.

New IP: 24.94.251.136
My Site w/ dedicated C/H Forum: http://members.xoom.com/RainGaming
------------------
Visit the OklaCity GameDomain. Stop by and populate the Forums
http://members.xoom.com/RainGaming

[This message has been edited by RanRodee (edited 04-30-2000).]


Posts: 215 | From: Oklahoma CIty, OK, USA | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
K6_Scorp
Member
Member # 4025

posted 04-30-2000 04:45 PM     Profile for K6_Scorp   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Tried out your server, but I'm not sure that it's working or if I'm connecting. I can see the traffic on my modem, but I don't see any campaign but I don't see any games in "Amber text", all I see are the 3 campaigns that came with the sim. I've set your 24.94.251.136 in the Multiplayer TCP/IP/Internet field. Am I missing something? Is it just that nobody has a campaign going?

------------------
Shoot - Move - Communicate


Posts: 195 | From: Sunny Southern California | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged
RanRodee
Member
Member # 350

posted 04-30-2000 08:41 PM     Profile for RanRodee   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
should be up, so joining shouldn't be a prob unless the dedicated server crashed.
Steps:
Options
Multiplayer
IP: 24.94.251.136
Combat
Campaign (wait until the green highlighted RainMan's dedicated Server pops up)
Join.

hope that works for you

------------------
Visit the OklaCity GameDomain. Stop by and populate the Forums :)
http://members.xoom.com/RainGaming


Posts: 215 | From: Oklahoma CIty, OK, USA | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
K6_Scorp
Member
Member # 4025

posted 05-01-2000 12:26 AM     Profile for K6_Scorp   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
It was settings on my end. I'm running NAT software that was causing the problem. Once I shut down the engine, all was as it should be. Had fun...I was doing a BDA of you and Enforcer...good work.

------------------
Shoot - Move - Communicate


Posts: 195 | From: Sunny Southern California | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved