my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » CH loadout problems

   
Author Topic: CH loadout problems
E. coli
Member
Member # 16

posted 04-17-2000 05:23 PM     Profile for E. coli   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I am sometimes unable to change my loadout before I start the mission, even though I have chosen an unassigned helicopter and it is still on the ground with roter break on when I start the mission. Anyone know what's going on?
Posts: 106 | From: College Station, Texas | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
Richard 'Flexman' Hawley
Member
Member # 55

posted 04-17-2000 05:33 PM     Profile for Richard 'Flexman' Hawley   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
The base is low on ammo. Probably 10% which means "no can do, take your default or lump it."

Or you didn't park accuratley on the mat/pad.


Posts: 396 | From: West Yorkshire, United Kingdom | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
E. coli
Member
Member # 16

posted 04-17-2000 09:21 PM     Profile for E. coli   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Thanks
Posts: 106 | From: College Station, Texas | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved