my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » Trees in C/H ?

   
Author Topic: Trees in C/H ?
jrmurph17
Member
Member # 4225

posted 04-12-2000 09:05 AM     Profile for jrmurph17   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
A quick question for those of you fortunate enough to already have C/H: are the trees depicted any better than in A/H ?
Also, I read a previous post describing that the floating cockpit issue from A/H has been resolved in C/H when you fly an Apache in the new game (with A/H installed already, of course) - this is good news.
Thanks for any replies !

Posts: 2 | From: | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged
H8RED
Member
Member # 2929

posted 04-12-2000 09:10 AM     Profile for H8RED   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
trees are no better in CH than AH but AH cockpits fill the screen at all resolutions now using a grubby but functional virtual cockpit.
Posts: 5 | From: uk | Registered: Feb 2000  |  IP: Logged
jrmurph17
Member
Member # 4225

posted 04-13-2000 10:32 AM     Profile for jrmurph17   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Thanks for the info, H8Red. Too bad about the block trees again, they're almost distracting at times. It does, however, sound like the rest of the package will far outweigh this little thing.
Posts: 2 | From: | Registered: Apr 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved