my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » LB2 Bug?

   
Author Topic: LB2 Bug?
Peer
Member
Member # 3985

posted 03-31-2000 04:54 AM     Profile for Peer   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
As I'm new to this board, I might be boring you all a bit, but perhaps anyone can help me with this LB2 problem:
When loading the 2nd CD it crashes back to windows. I thought I might have a duff copy, so I exchanged it for another one that did the same thing.
EA refuses to answer any of my e-mails, so perhaps someone here might know a solution.
Configuration: PII 350 Mhz, 64 MG RAM and Voodoo II.
Bye
Peer

Posts: 1 | From: Germany | Registered: Mar 2000  |  IP: Logged
Donald
Member
Member # 1659

posted 03-31-2000 05:33 AM     Profile for Donald   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
There are several of us that are new to LB2, AH and heli-sims in general so you'll probably find quite a bit of interest; and even the veterans are eager to help. I had some problems too and one thing I came across was having the "Autorun" feature enabled for your CD player can cause some problems, perhaps like you're having, when you have to put "the other" CD in. Try disabling the "Autorun", at least for Datadisks (versus music disks). That might do the trick. Otherwise I'm sure those more knowledgeable than I ( almost everyone!) will help you out shortly.
Posts: 98 | From: | Registered: Jan 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved