my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Helos   » Hat switch not working !!

   
Author Topic: Hat switch not working !!
fjacobsen
Member
Member # 298

posted 03-24-2000 06:53 AM     Profile for fjacobsen   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
After upgrading to win98 from win 95, I can´t get my hat switch to work. I have a Cyborg 2000 stick that has been setup as a ch-flightstickpro. It works fine in all other games.

FinnJ


Posts: 29 | From: Billum, Denmark | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
Blaze
Member
Member # 198

posted 03-24-2000 03:16 PM     Profile for Blaze   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Which game you're talking about?
Posts: 1556 | From: | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
Torx
Member
Member # 1791

posted 03-24-2000 08:36 PM     Profile for Torx   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
He is most likley talking about Longbow 2, I have the same problem and can't figure it out. Hat works in all other sims. Anyone have any ideas???
Posts: 30 | From: Ocklawaha, Florida, USA | Registered: Jan 2000  |  IP: Logged
fjacobsen
Member
Member # 298

posted 03-27-2000 03:48 AM     Profile for fjacobsen   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Sorry I forgot to mention. The problem occurs in LB2.

FinnJ


Posts: 29 | From: Billum, Denmark | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged
bummer
unregistered

posted 03-27-2000 12:52 PM       Edit/Delete Post   Reply With Quote
If your hatswitch won't work, don't use it.
IP: Logged
INSPECTOR
Member
Member # 291

posted 03-27-2000 06:23 PM     Profile for INSPECTOR   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
works for my ch combatstick {two hat switches}

i have windows game controller profile set as a generic 3-axis, 4 button stick with rudder pedals, then program the specific keystrokes for lb2 into the throttle using the ch programming utility

sorry, i dunno saitek gear,


Posts: 109 | From: omaha, ne | Registered: Sep 1999  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

© COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
© 2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved