my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Genre)   » Props   » BOB

   
Author Topic: BOB
christianl
Member
Member # 1166

posted 02-28-2001 02:00 AM     Profile for christianl   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I have a T-bird 1Ghz, ECS K7VZA mobo, SBLive Value, 256Mb RAM,Hercules Geoforce MX2 and is using the Swedish Windows ME 4.90.30.00 with the usual updates (=all). Everything works gamewize except for this game (the european international version I guess cause patch 1.02 won't install). It crasches constantly and I get "banding" in the textures. Tried the Nvidia 6.50 and 6.72WHQL drivers but the game seems to work best with Hercules 6.35 drivers, that is until it crashes. It's getting really annoying.
Help please !

------------------
Chris


Posts: 5 | From: Sweden | Registered: Nov 1999  |  IP: Logged
christianl
Member
Member # 1166

posted 02-28-2001 02:35 PM     Profile for christianl   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Works with 1028*768*16 for a while before ditching cold on me. With 1024*768*32 I can't alt+x (end mission) without crashing to desktop.
Posts: 5 | From: Sweden | Registered: Nov 1999  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved