my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » B17 II Flying Fortress   » Will this game run on a ....

   
Author Topic: Will this game run on a ....
Yak man
Member
Member # 8785

posted 12-21-2000 08:22 AM     Profile for Yak man   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Hi, i have seen this in stores (and so quick (for aus))
But i was wondering how well it would run on a :
-cel 400 @ 500 (hopefully to be u/g to a duron 800)
-192mb 100mhz RAM
-V5500 pci
any reply appreciated
cheers, luke (aka yakkalot everywhere else)

Posts: 20 | From: Darwin, NT, Australia | Registered: Dec 2000  |  IP: Logged
Tan`Haal
Member
Member # 6399

posted 12-21-2000 08:51 AM     Profile for Tan`Haal     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
I'm currently running the game on a [email protected], 128Mb ram, TNT2 32Mb AGP, Win98 and runs smoothly enough at 800x600x16 with everything but terrain set to 'detail'.
Some slowdown during flak.

Posts: 19 | From: Massa Marittima, Italy | Registered: Aug 2000  |  IP: Logged
Yak man
Member
Member # 8785

posted 12-23-2000 09:57 AM     Profile for Yak man   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
If that is the case i think i might get it.
cheers, luke

Posts: 20 | From: Darwin, NT, Australia | Registered: Dec 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved