my profile | register | search | faq | forum home
  next oldest topic   next newest topic
»  COMBATSIM.COM Forum Archive   » Game Discussions (Title-specific)   » B17 II Flying Fortress   » Help T&L....

   
Author Topic: Help T&L....
Ender
Member
Member # 7410

posted 12-03-2000 04:07 PM     Profile for Ender   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
After installing, the screen to set up resolution has got the T&L box greyed out. I also fly CFS2 and here I am able to use the T&L (not greyed out). When benchmarking my system using 3d mark 2000 it states T&L as being active so why isn't it showing up on my B17 graphics option??? System specs :Cel 500/ TNT2 m64 32mb 6.47's/ 128mb ram and by the way the game runs smooth as silk at 800x600 balanced. Would just like to improve it if I could. any ideas???? :d
Posts: 16 | From: Hull, England | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
Flanker35M
Member
Member # 7450

posted 12-03-2000 04:33 PM     Profile for Flanker35M   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
S!

TNT2 m64 has no T&L,but runs it in SOFTWARE mode in 3DMark2000.That's why no T&L in B17 II.In CFS2 it uses software mode of T&L...

Flanker


Posts: 114 | From: | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged
Ender
Member
Member # 7410

posted 12-03-2000 04:41 PM     Profile for Ender   Author's Homepage     Send New Private Message   Edit/Delete Post   Reply With Quote
Cheers bud, quick response appreciated ! S!
Posts: 16 | From: Hull, England | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged

All times are MST (US)  

   Close Topic    Move Topic    Delete Topic next oldest topic   next newest topic
Hop To:

Contact Us | COMBATSIM.COM Home

COMBATSIM.COM, INC. All Rights Reserved.

Powered by Infopop Corporation
Ultimate Bulletin Board 6.04b

Sponsor
2014 COMBATSIM.COM - All Rights Reserved